Hetes Kft

Játszótéri eszközök, kerti fajátékok tervezése és kivitelezéseBemutatkozás:

Vállalkozásunk 1991-ben alakult. Játszótéri eszközök és kerti fajátékok tervezésével és kivitelezéséve foglalkozunk. Tevékenységünket folyamatos és igényes fejlődés jellemzi, minek köszönhetően mára már a piac ismert és egyben meghatározó cégévé váltunk.

Vállalkozásunk elsősorban önkormányzatok, óvodák és iskolák részére állított össze eszközöket, így például játszóterek, utcabútorok, stb. melyek az érvényben lévő szabvány előírásainak megfelelnek.

Természetesen a magánszemélyes játékok és kerti kiegészítők megrendelése esetén is készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére. pl: szanetlik, ülőgarnitúrák, egyedi játékelképzések megvalósítása, stb.

2008 óta importálunk fém tartószerkezetü játszótéri eszközöket és kültéri fitness eszközöket is, melyre egyre nagyobb igény mutatkozik a közületek részéről. Vállalkozásunk nagyon szorgalmazza a „felnőtt játszótér” létesitését, mert nincs annál jobb, ha tiszta, oxigéndús levegőn mozoghatnak a felnőttek a fitness eszközökön, ezáltal a testük minden izomcsoportját megmozgathatják.

A termékek tervezésekor különösen nagy figyelmet forditunk arra, hogy gyermekeink mozgás- és egyensúlyérzékét fejlesszük, szerepjátékra alkalmas eszközöket is gyártunk, minek köszönhetően közösség összekovácsoló szerepe van és próbálunk olyan játszóeszközöket kifejleszteni, amivel személyiségüket fejlesztjük.

Az eszközeink biztonságosak, melyet megfelelőségi tanúsitvánnyal is igazolunk, tehát az európai szabványok előirásainak megfelelnek (MSZ EN 1176. és 1177 szabvány).

Eszközeink összeállításánál természetes alapanyagokat használunk, elsősorban borovi fenyőt, melyet impregnáló szerrel telítettek. A felületét vizes bázisú lazúrral kezeljük.
vissza a kereséshez >>

A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6000 Kecskemét, Alsószéktó 112. (Izsáki uton található)   térkép>

Telefonszám:

06/76/508-941, 06/70-319-78-03

Fax szám:

E-mail cím:

info@fajatszoter.hu

Weboldal(ak):